top of page

NÅR DU VIL TALE MED ET HÅNDVÆRKERFIRMA, DER ALTID OVERHOLDER AFTALER OG DEADLINES

Vil du gerne tale med et håndværkerfirma, der altid overholder aftaler og deadlines? Så skal du lade Murerkrone udføre din næste opgave.

Murerkrone er en virksomhed med dygtige håndværkere med stor ekspertise inden for deres respektive felter. Vi er perfektionister og meget detalje-orienterede. Vi er murere, flisearbejde-specialister, tømrere og snedkere, og samarbejder fast med en gruppe af andre dygtige og pålidelige malere, VVS, elektrikere, glarmestere, diamantborere og gulvslibere.

Vi udfører store og små opgaver med samme positive tilgang:

Hovedentrepriser, hvor vi styrer arbejdsgangen og udfører opgaverne for dig
 

Totalentrepriser, hvor vi klarer alt fra start til slut, inklusive byggetilladelser og ansættelse af de rigtige underleverandører.
 

Mindre opgaver - selv om vi jævnligt håndterer de helt store projekter, er ingen opgave for lille for os. Skal du blot have skiftet en enkelt flise? Tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper gerne.

 

Vores særlige ekspertise er renovering af gamle huse og lejligheder med respekt for de gamle håndværksmæssige færdigheder, som vi hylder og har stor kærlighed til.

 

Hos Murerkrone har vi valgt, at der skal være ordnede forhold og overenskomstmæssige lønninger for medarbejderne, og en god og glad stemning, som bliver taget med på arbejdspladsen.

Kommunikation er noget af det allervigtigste, når vi skal være enige om deadlines, aftaler og præcisering af opgaverne. Alle – inklusive dig, der er kunde - skal kunne kommunikere med hinanden uden misforståelser. Derfor kan du regne med, at alle i Murerkrone taler dansk.

Billede af Yehor Tulinov
Worker med gul hjelm

MURERKRONE
TEAMET

Murerkrone tegnes af Rasmus Klausen, der er Indehaver og murer. Rasmus arbejder i tæt partnerskab med Jonas Gibhardt, der er tømreransvarlig og snedker.

Med på holdet er i dag en  murersvend, en  tømrersvend og 2 lærlinge ...

som alle jævnligt arbejder tæt med vores mange samarbejdspartnere, der er dygtige malere, VVS, elektrikere, glarmestere, diamantborere og gulvslibere.

Lyngby_BoldklubLOGO.png

Murerkrone er stolt sponsor af Lyngby Boldklub

bottom of page